Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je pet kaznenih djela. Nije zabilježeno ni jedno narušavanje javnog reda i mira a dogodilo se pet prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći dvoje osoba zadobilo teže tjelesne ozljede, kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

M.P. (1969.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da je nepoznati počinitelj otuđio pet tabli salonita i jedan oluk od 5 metara dužine sa šumarske barake u planini Vran.

M.S. čuvar šuma, prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Grkašnica, odjel 91, bespravno posjekao i odvezao deset smrekovih stabala.

M.P. čuvar šuma iz Prozora, prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Vran posjekao 50 mladih jelika na parceli vlasništva M.B.

A.H. (1956.) iz mjesta Varvara, prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja otuđena kamp prikolica Brako, vlasništvo E.M. iz Travnika.

V.B. radnik na osiguranju u poduzeću „Pušina commpany“ prijavio je da je na putu M16.2 u mjestu Ponir nepoznati počinitelj otuđio auto cisternu marke Mercedes u kojem se nalazilo oko 2,5 tona dizel goriva. Cisterna s gorivom naknadno je pronađena u napuštenoj proizvodnoj hali u mjestu Gračac.