Proteklog vikenda udruga Glas sudjelovala je na još jednom značajnom događaju u Sarajevu, Sajmu  domaćih proizvoda, dobrih ideja i pozitivne energije, koji je organizirao Centar za promociju civilnog društva Sarajevo.

Na sajmu su se predstavile udruge građana/ki koje su u protekle dvije godine implementiraili projekte u lokalnim zajednicama uz podršku Programa malih grantova “Budi promjena!”. Udruga Glas je, između ostalog, predstavila svoj proizvod domaći ekološki pekmez od šipka i oduševila mnogobrojne posjetitelje i predstavnike udruga i poslovnog sektora. Također je direktorica Marija Beljo dala izjavu za brojne medije, a priča o ramskom pekmezu emitirana je i u centralnom dnevniku TV 1.

- Usposatvili smo i brojne poslovne kontakte, a dvije firme su iskazale interes za suradnju s nama, izjavila je gđa. Beljo za naš portal.

 Udruga Glas svojim radom dokazuje da se i u teškim vremenima, uz volju i znanje, mogu postići zavidni rezultati. A kako naša općina svakim danom sve dublje tone, nadamo se da će ova udruga i dalje nastaviti implentirati uspješne projekte i biti primjer svima nama, a pogotovo odgovornim Institucijama naše općine, kako se postižu pozitivni rezultati i razvijaju primjeri dobre prakse.