Ono na što HSP BiH podružnice Rama već nekoliko godina javno upozorava, jučer se nažalost još jednom potvrdilo na sjednici Općinskog vijeća Prozor-Rama.

Naime, vladajući dvojac Ivančević-Dželilović pokušao je na sumnjiv način dati suglasnost Biopharmu Neum za preuzimanje J.U. Gradske ljekarne Prozor-Rama. Da je nešto sumnjivo u ovoj privremeno osujećenoj namjeri preuzimanja potvrdili su i neki vijećnici iz vladajuće koalicije, Ivančević-Dželilović, te nisu htjeli glasati za ovu sramotnu odluku kojom bi se nanijela ogromna šteta djelatnicima J.U. Gradska ljekarna Prozor-Rama. Pored problema s pozitivnim poslovanjem i opstankom javnih ustanova kao što su Dom zdravlja, Veterinarska stanica, a sada i Gradska ljekarna, u koje su djelatnici zapošljavani po principu stranačke podobnosti  i nepotizma,  pitamo se što je sljedeće na redu.

Treba još napomenuti da je vladajući dvojac, Ivančević-Dželilović, u svim navedenim javnim ustanovama mijenjao članove upravnih i nadzornih odbora koji su se suprotstavljali zapošljavanju po principu stranačke i rodbinske podobnosti te lošoj poslovnoj politici koja je dovela do kolapsa javnih ustanova.
 
HSP BiH Prozor Rama