Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO-a H-B, podružnica Rama, danas je u Prozoru održala šesti redoviti izborni sabor. Sabor je održan u Domu kulture u Prozoru, s početkom u 12 sati.

Prije toga, u 11:45 sati položen je vijenac i upaljena svijeća ispred spomenika u Prozoru, u spomen na sve poginule branitelje.

Na Skupštini je izabrano novo vodstvo Udruge. Za predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata HVO-a, podružnice Rama, većinom glasova izabran je Mijo Šarčević - Mijač.

Za dopredsjednika Udruge izabran je Nenad Meter, dok su novi članovi Vijeća Udruge: Nenad Meter, Ivan Križanac, Anto Lovrić Nune, Branko Petrović, Ivan Jozić i Emil Dedić.

Sud časti: Stipo Bilić, Kazimir Kolakušić, Ivica Jurić.

Za članove Nadzornog odbora Udruge u novom mandatnom razdoblju izabrani su Nikica Ćurčić, Ivan Baketarić, Dragan Zečević.

Predsjednik Mijo Šarčević-Mijač zahvalio se članstvu na datoj potpori, te je naglasio da će svoju dužnost obnašati časno i pošteno, a sa svojim novoizabranim suradnicima da će dati sve od sebe u sklopu svojih mogućnosti, kako bi se poboljšao život i vratilo dostojanstvo Ramskim braniteljima.