Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako ga je Conor McGregor već kontaktirao tražeći ekspresni revanš protiv Habiba Nurmagomedova.

McGregor (21-4) pretprio je poraz u četvrtoj rundi od Nurmagomedova (27-0) na UFC 229 priredbi prošlog vikenda u Las Vegasu. Nakon meča je uslijedio kaos, a Nurmagomedov je čak iskočio iz oktagona i napao člana McGregorovog tima.

Kasnije te noći McGregor je na društvenim mrežama napisao "kako se veseli revanšu". White je danas "Firts Takeu" rekao kako ga je McGregor također direktno kontaktirao.

"Nurmagomedov prvo mora ići pred komisiju Nevade i vidjet ćemo što će se dogoditi s njim i cijelim ovim neredom. Međutim, Conor McGregor me već zvao, želi revanš", rekao je White.

"To je ono što je Conor tražio. Vidjet ćemo što će se dogoditi s Habibom i što će biti sljedeće. Tony Ferguson izgleda nevjerojatno. Njih dvojica su se trebala tri puta susresti, ali se to nikad nije dogodilo. Vidjet ćemo kako će se stvari sada odigrati", dodao je White.

Podsjetimo, White je izjavio kako je nekoliko članova Nurmagomedovog tima uhićeno, ali su pušteni budući da ih je McGregor odbio tužiti.