Brojka od 35.000 članova svjedoči o uspješnom povezivanju generacija vozača i njihove vjernosti klubu što ne bi bilo moguće bez predanog rada, kazala je Predsjednica. "Tijekom godina uspostavili ste plodonosnu suradnju s raznim državnim institucijama s kojima ostvarujete projekte namijenjene većoj prometnoj sigurnosti, posebice najmlađih", istaknula je.

Zahvalila je predsjedniku Autokluba Damiru Škari na njegovom humanitarnom angažmanu koji je, kazala je, dokazao kako nije samo uspješan sportaš i menadžer već i čovjek koji je spreman dati doprinos za opće dobro. Predsjednica je zahvalila svim djelatnicima AK Siget, kao i svima koji svojim zalaganjem rade brend Hrvatske, kazala je.

Na svečanom obilježavanju je rečeno da je AK Siget osnovan u studenom 1978., da ga je predsjednik Škaro preuzeo 2004. godine kada je imao oko 15.000 članova, a danas se taj broj popeo na 35.000.

 Predsjednik Autokluba Damir Škaro kazao je kako je zgrada u kojoj djeluju, donedavno u vlasništvu HAK-a, sada u vlasništvu AK Sigeta. Najavio je da se uskoro otvara druga škola u sklopu AK Sigeta i to u naselju Špansko te dodao kako će nastaviti unaprjeđivati sve segmente poslovanja kao i razinu kvalitete i usluge koja povezuje generacije vozača.

 Gospodin Škaro se zahvalio suradnicima, a predsjednici Grabar-Kitarović i predsjedniku Hrvatskog autokluba Slavku Tušeku uručio posebna priznanja.

U glazbenom dijelu programa naš Marko Bošnjak je još jednom oduševio svojim talentom i vokalnim mogućnostima.