Slušatelji radija "Centar" iz Kragujevca za vikend su doživjeli iznenađenje kojem se nisu ni najmanje nadali. Naime, umjesto narodne glazbe kako je stajalo na programu u noći sa subote na nedjelju u eteru radija vrtio se - seks uživo!

Prema pisanju stranice Blic.rs , glavna urednica Radija "Centar", Maja Milivojević, tvrdi kako je program preko vikenda automatiziran, to jest da u navedeno vrijeme u studiju nije bilo nikoga.

- I mi smo zatečeni ovim što se dogodilo, a u studiju nemamo ni mikrofon. Moguće je da se neko umiješao u našu frekvenciju i da je tako pustio „svoj program“ - objašnjava Milivojević.

Dodaje kako su preslušali snimku programa te da tako nečeg nema u njihovoj arhivi matrica. Upravo zbog toga vjeruju da im je netko upao u frekvenciju.

- Mi smo ozbiljna stanica i do sada nam se to nije dogodilo. Puštamo glazbu, reklame, ali seks uživo ne. Inače, ja sam urednica i znam gdje sam bila, kod kuće sa djecom. Imam boginje. A čije se uživanje čulo, stvarno nisam upućena - pojasnila je Milivojević.

Uz pomoć moderne tehnologije danas je moguće probiti zaštitu na tuđoj frekvenciji te upasti u signal i preko njega puštati vlastiti program, navodi Blic komentare radio stručnjaka.

Među slušateljima "novog programa" Radija "Centar" bio je i Slobodan Milojević, taksist iz Kragujevca.

- Mi vozači smo se okupili i slušali cijeli performans. Oko dvadeset minuta su svi u Kragujevcu, koji su bili na pravoj frekvenciji, slušali seks uživo. Smijeha je bilo i u obližnjoj prodavaonici brze hrane i u kiosku - rekao je taksista.