Dječak Martin iz Lovreća uključio se uživo u emisiju ”Agape” na Radiju Mir Međugorje, a njegove riječi dirnule su, ali i nasmijale, mnoge.

Zločesti 10-godišnjak priznao je voditelju fra Mariju Knezoviću da je bio zločest prema svojoj majci koja je u bolnici, ali i prema djedu i baku s kojima živi.

"Imam majku koja je u bolnici, ja sam jako zločest i stvaram joj probleme i jako mi je žao što joj to radim. Želim biti bolji, ali ne znam kako", požalio se dječak, a na pitanje voditelja voli li svoju majku, bez oklijevanja je rekao: Volim!

Snimka je postala viralna te kružni aplikacijama za dopisivanje, a dječak se javio u emisiju ovog hercegovačkog radija nakon što je čuo priču o majci i sinu.

 


"Žao mi je kada nisam bio dobar i rekao sam to mami, želim se popraviti", rekao je dječak koji je kazao da mu je tata u drugoj državi te da dolazi kad može, a da on trenutačno živi s bakom i djedom.

"Malo se i s njima svađam, oni su stariji i imaju slabe živce. Često mi kažu da nešto radim, a ja to ne želim", iskren je bio dječak.

No, ono što je rekao na kraju mnogima je izmamilo suze.

"Bio sam dva puta kod mame u bolnici. Teško mi je, mama me poljubi i kaže mi da ćemo ja i ona sve pobijediti", zaključio je 10-godišnji Martin.