Aluminijska folija, proizvod je bez kojeg se ne može zamisliti moderno kućanstvo. Danas gotovo da nema domaćice koja ju ne koristi.

No, većina ljudi dobro zna da nema veće frustracije i nervoze od one kada se pri otvaranju novog pakiranja folije zaglavi komadić trake koja ga drži, a zatim se folija potrga po sredini i tako se nepravilno i konstantno odmotava. Grozno, zar ne?

Često počinje s nekom bezazlenom "ogrebotinom" koja potpuno izolira ostatak folije, a kada ju odmotate dobijete poderane i nepravilne slojeve s kojima zapravo ne možete ništa.

Pogledajte video OVDJE

Ipak, čini se da je tim nevoljama konačno došao kraj. U objavi koja kruži internetom pojavilo se rješenje koje može pomoći kod jedne od najvećih muka u kuhinji, prenosi srecna.republika.rs.

Tako je jedan muškarac u videu otkrio kako odmotavanjem potrganu foliju vratiti u prvobitno stanje i koristiti je ‘normalno‘.

Poderao je foliju, uzeo njen komadić koji je zgužvao i počeo njime trljati potrgani dio folije dok se nije "otvorila" i počela odmotavati.

- Dobar posao! - samo je jedan od komentara ispod ove objave.

- Nisam znala! Hvala vam - komentirala je oduševljena pratiteljica.