Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je jedno kazneno djelo. Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira. U proteklom tjednu nije bilo prometnih nesreća u našoj općini - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic.

Izdvojeni događaji:

- I.Dž. (1984.) prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja otuđena registarska pločica broj E34-M-784 s vozila Golf V, dok se isto nalazilo parkirano u ulici Stjepana Radića u Prozoru.

- U prostorijama Centara za socijalni rad Prozor, 23. travnja, narušen je javni red i mir naročito drskim ponašanjem od strane H.T. (1978).

- U mjestu Lizoperci došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane B.E. (1978.) iz Lizoperaca, fizičkim napadom na B.Ć. (1954.), također iz Lizoperaca.

- V.N. (1961.) iz Prozora, prijavio je dana 28. travnja 2018. da je prilikom prolaska svatovske kolone, iz putničkog motornog vozila Mercedes, crne boje, pucano iz pištolja, te su se isti udaljili u pravcu perivoja Makljen - Gornji Vakuf/Uskoplje.