U oganizaciji Mostarskog auto-moto kluba (MAK) - Mostar i Auto-moto saveza u Bosni i Hercegovini (AMSuBIH), u subotu, 16. svibnja 2015. godine u Neumu održano je 19. županijsko natjecanje učenika osnovnih škola “Sigurno u prometu 2015”, iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještine upravljanja biciklom.

Osnovna škola Marka Marulića Prozor godinama sudjeluje na ovom natjecanju i ostvaruje vrhunske rezultate što nije izostalo ni ove godine.

Zahvaljujući znanju iz oblasti prometnih i sigurnosnih pravila  te vještini upravljanja biciklom, ekipa koju su činili: Nada Kudić, Martina Dragić, Franjo Škarica i Marko Bošnjak, a pod vodstvom nastavnika tehničke kulture Ivana Franjušića donijela  je  školi zavidno 2. mjesto sveukupnog natjecanja.

U pojedinačnom natjecanju, učenica Nada Kudić osvojila je 3. mjesto.

Postignutim uspjehom, učenici su se plasirali i na Federalno natjecanje koje će se održati 30. lipnja 2015. godine u Jajcu.

Čestitamo nastavniku Ivanu i učenicima Nadi, Martini, Marku i Franji na sudjelovanju i postignutim rezultatima i želimo puno sreće na Federalnom natjecanju.
 
OŠ Marka Marulića Prozor