Oporbeni vijećnici traže da kroz sjednicu Općinskog vijeća Jozo Ivančević i Esad Dželilović odgovore na pitanje gdje je nestao novac, a o čijem se nestanku govori u revizorskom izvješću za općinu Prozor-Rama...

Predsjednik i dopredsjednici Općinskog vijeća Prozor-Rama već tri mjeseca odbijaju sazvati sjednicu Općinskog vijeća. Izbjegavaju bilo kakve razgovore o utrošenim novcima bojeći se da će se potvrditi ono što je žiteljima Rame već duže vrijeme poznato, a to su pronevjere našeg novca.



Kao dokaze  naših navoda odnosno teškog kriminala donosimo originalne dijelove  revizorskog izvješća za 2015. godinu.

1. Kako se trošilo/ točilo gorivo? U koje svrhe? Za čije potrebe?


2. U revizorskom izvješću naveden je iznos od 754 000 KM izdvojen za vjerske zajednice, a o čijem utrošku ne postoje niti su tražene ikakve povratne informacije što izaziva sumnju da je novac završio u načelnikovim džepovima, a ne gdje je namijenjen!



3. Izdaci za reprezentaciju (troškovi za jelo i piće gospodina Ivančevića)!



4.    Prijevoz djece u školu vrše podobni, bez potpisanih ugovora,  a nerijetko i osobnim automobilima.



Navedene stavke iz revizorskog izvješća na žalost nisu jedine. Postoji još mnogo dokaza u izvješću o vašem kriminalu koje ćemo nastaviti dalje objavljivati, ma koliko se vi trudili prikriti istinu.

Zbog svega gore navedenoga, ne odustajemo od sazivanja hitne sjednice Općinskog vijeća jer je krajnje vrijeme da načelnik ili njegovi pomoćnici odgovore na sva njima neugodna pitanja. Njihovi odgovori itekako nas zanimaju. Ne samo nas nego i sve preostale žitelje ove općine.

Koalicija hrvatskih stranaka
HDZ BiH Rama, HSP BiH Rama i RDS