Nakon što je ranije danas objavljeno da klub napušta sportski direktor Ivan Kepčija, Hajduk je objavio da Hari Vukas više nije trener prve momčadi, a njegovu ulogu preuzet će u narednom razdoblju Boro Primorac. 

Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza ove godine. U tom periodu vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat. 

"Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada", rekao je Vukas. 

Nakon odlaska savjetnika Marija Stanića, Ivana Kepčije i sada trenera Vukasa završena je smjena svih ključnih ljudi u stručnom stožeru Hajduka nakon dolaska novog predsjednika Uprave Lukše Jakobušića. 

U narednom razdoblju prvu momčad će voditi Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna. 
Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić. 

Boro Primorac legendarni je igrač Hajduka i trener koji je veći dio karijere proveo u engleskom Arsenalu gdje je bio prvi pomoćnik Arsènea Wengera (ukupno 21 godinu). Kao glavni trener vodio je francuske Cannes i Valenciennes, reprezentaciju Gvineje Bisau, a kao pomoćni trener Wengeru radio je još u japanskoj Naoya Grampus. 

U igračkoj karijeri nastupao je za Velež, Hajduk, Lille i Cannes. Strijelac je prvog službenog pogotka za Hajduk na stadionu Poljud. Ukupno je za Bijele nastupio u 283 utakmice i pri tom postigao 53 pogotka, piše Bljesak.info