Umjetnica fantastičnog glasa Jelena Tomašević je priredila večer za pamćenje mostarskoj publicu. Pjevačica je održala koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Publika je s pjevačicom u glas pjevala njezine najveće hitove. Ovim koncertom Jelena je pokazala da ju je vrijedilo čekati. Naime, pjevačica je u Mostaru trebala nastupiti prošli mjesec, ali je on odgođen zbog Jelenine bolesti.  

Gost na koncertu joj je bio mladi Marko Bošnjak iz Rame.
 


Pjevala je prateće vokale Vladu Georgievu i bila gost na albumu grupe Biber, otpjevavši pjesme "Gde si bilo jare moje", "Čije je ono devojče", "Gipsy part one" i "Gipsy part two". Veliki značaj za karijeru je suradnja sa Željkom Joksimovićem. Od osme godine niže glazbene uspjehe na festivalima u zemlji i inozemstvu te je snimila i glazbu za film "Ivkova slava".

Na Beoviziji 2005. je osvojila prvo mjesto, na Europjesmi osvojila je drugo mjesto. Pobijedila je na Beoviziji 2008. s pjesmom Oro Željka Joksimovića na tekst Dejana Ivanovića, s kojom je osvojila 6. mjesto na Eurosongu 24. svibnja 2008. u Beogradu.

Bljesak.info