Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren uvršten je u najbolju momčad 19. kola engleske Premier lige u izboru BBC-a, odnosno njegova novinara Gartha Crooksa.

Crooks je u formaciji 3-4-3 izabrao obranu u sastavu Lovren – Conor Coady (Wolves) i Yerry Mina (Everton), dok je na golu Mat Ryan iz Brightona.

Crooks je ponudio i objašnjenje za Lovrenovo uvrštenje: Bolje fotografirajte ovo! Sumnjam da ćete često vidjeti Lovrena u mojoj momčadi kola s obzirom da uz njega igraju Virgil van Dijk, Andrew Robertson i Trent Alexander-Arnold. No kad zabijete gol iz poluvoleja kao što je Lovren uradio protiv Newcastlea, iznimka se mora napraviti. Osim što je zabio prvi gol, Lovren je pomogao svojoj momčadi da zadrži netaknutu mrežu s tri čišćenja lopte, više od bilo kojeg suigrača, prenosi HRT Sport.
 
Vezni red BBC-a čine Ricardo Pereira (Leicester), Paul Pogba (Manchester United), Felipe Anderson (West Ham) i Lucas Digne (Everton), a napad Son Heung-min (Tottenham), Mohamed Salah (Liverpool) i Eden Hazard (Chelsea).

(www.jabuka.tv)