Sasvim je slučajno upalio snimalicu na mobitelu, a potom utonuo u duboki san. Sljedio je pregled crijeva u jednoj od lokalnih ordinacija, a kada se probudio imao je što za čuti.

Kada je stigao u ordinaciju gdje ga je čekao pregled kolonoskopije, čovjek iz Virginije nije ni sanjao što će se sve dogoditi nakon što krene djelovati anestezija.
Mobitel je upalio kako bi snimio savjete doktora o terapiji koju treba uzimati nakon samog pregleda. No zaboravio je pritisnuti tipku STOP, a njegov je mobitel snimio sve što se događalo kada je on bio pod utjecajem anestezije, piše Washington post.

Pri povratku kući, nakon pregleda, krenuo je preslušavati snimku te ubrzo shvatio kakve su se grozote događale kada je spavao.
"Nakon samo pet minuta razgovora s tobom, prije operacije, došlo mi je da te udarim u lice", rekla je doktorica samo nekoliko trenutaka nakon što je anestezija počela djelovati.
Doktorica je upozorila asistenta da pripazi na osip kojeg čovjek ima, kako se ne bi zarazio.
"Možda dobiješ sifilis na ruci", kazala je doktorica asistentu te dodala kako čovjek možda boluje od ebole ili tuberkuloze na penisu. Svi su se smijali.
Jedan je asistent pacijenta nazvao retardiranim, a potom su uslijedila nagađanja o njegovoj seksualnoj orjentaciji. Pogađali su je li možda čovjek gay, a doktorica je kazala kako poznaje homoseksualce koji 'imaju više u hlačama' od ovog pacijenta.

Djelatnici ordinacije ismijavali su pacijenta zbog njegove lakovjernosti i pretjeranog povjerenja savjetima koje liječnici daju na internetu.
Nakon što je čovjek odlučio objaviti snimku, doktorica je dobila otkaz i više ne radi u toj ordinaciji.
Ovaj je čovjek sudskim putem tražio ispravak ovog nehumanog postupanja prema njemu. Spor je dobio, kao i 500 000 dolara odštete.
"Ovo je presedan. Još nikad se nisam susreo sa sličnim slučajem", kazao je odvjetnik koji je zastupao pacijenta.