Jedna osoba preminula je od ozljeda dobivenih u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 između Konjica i Sarajeva.

Kako je dežurna tužiteljica potvrdila za Bljesak.info, osoba S.H. (1981.) koja je bila za upravljačem jednog od Golfova je preminula od zadobivenih ozljeda. Ova informacije je potvrđena i iz PU Konjic te iz SKB Mostar.

Tužiteljica je dodala kako će tijekom petka biti obdukcija preminulog.

Podsjećamo, u nesreći koja se dogodila u 14:30, sudjelovala su dva automobila Golf 2, te je došlo do izravnog sudara dva vozila prilikom kojeg su uz preminulog S.H., ozlijeđene i tri osobe.

Kako je ranije priopćeno iz PU Konjic, sudar se dogodio u mjestu Orahovica kod Konjica. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač Golfa E.K. (1994.), te suputnik M.R. (1968.). Lakše ozljede zadobila je maloljetna osoba D.S. (2001.).

Na teren su izašle ekipe hitne pomoći iz Konjica, vatrogasci i policija. Svima je liječnička pomoć ukazana u Općoj bolnici Konjic, a S.H. je upućen na dalje liječene u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda i preminuo.

Službenici Policijske uprave Konjic su po ovlaštenju dežurne tužiteljice obavili očevid na mjestu nesreće.

Promet je bio u potpunosti obustavljen od 15 do 16 sati.

Bljesak.info