Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić dobio je 4.994 glasa birača koji su glasali poštom, u odsustvu, putem mobilnih timova, u Diplomatsko-konzularnim predstavništvima /DKP/ i na potvrđenim listićima, objavljeno je na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović osvojila je 2.415 glasova, a kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac 749 glasova.

Prema preliminarnim, neslužbenim, nepotpunim i nekompletnim rezultatima u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu na glasanju za člana Predasjedništva BiH iz Republike Srpske važećih je bilo 7.239 glasova poslatih putem pošte, 749 u odsustvu, putem mobilnih timova i u DKP-ovima, te 170 na potvrđenim listićima.

Za bošnjačkog i hrvatskog člana Predsjedništva BiH važećih je bilo 4.338 glasova poslatih putem pošte, 122 u odsustvu, putem mobilnih timova i u DKP-ovima, te 177 na potvrđenim listićima.

Kandidat SDA za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović dobio je 808 ovih glasova, Emir Suljagić iz Demokratskog fronta Željka Komšića 676, a neovisni kandidat Mustafa Cerić 471.

Kandidat HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragan Čović dobio je 814 glasova, kandidat HDZ-a 1990 Martin Raguž 703, a kandidat Stranke pravde i povjerenja Živko Budimir 243.

U Glavnom centru za brojanje u Sarajevu prebrojani su i glasovi za ostale razine vlasti s općih izbora održanih 12. listopada u BiH koji su objavljeni na web stranici SIP-a BiH./Srna/HMS/