Sudar legendarnog Žanil Tataja - Žaka (ex Divlje Jagode, ex Jersey, Mary Rose, etc. ) i gitariste/producenta Ivana Popa (Jay Bow) rezultirao je žestokom, ali i melodičnom pjesmom, koja sa sobom nosi jaku poruku, koju svatko od nas treba doživiti na svoj način.

„Open your eyes“ je direktna i žestoka priča, a poruka jest revolucija, koja bi se trebala dogoditi u nama samima, a ne na ulicama. Pronalazak osobnog mira u svijetu u kojem živimo je u biti i glavna poruka ovog djela. Do suradnje je došlo spontano, a zadovoljstvo je obostrano. Produkcija je započeta i završena u Popovom studiju (96 Music Media) u blizini Beča, dok se snimanje vokala i bubnjeva odvijalo u Rijeci i Splitu.

Žanil je u svom studiju u Rijeci snimio sve vokalne linije, dok je Jan Ivelić, poznati splitski bubnjar, maestralno snimio bubnjeve u svom studiju u Splitu. Ovo je definitivno početak jedne zanimljive suradnje izmedju Žanila i Popa.
 

Ivan Pop je gitarist i producent rodjen u malom gradiću Gornjem Vakufu/Uskoplju u Bosni i Hercegovini. Svoje glazbeno putovanje započeo je klavirom i tamburicom, a onog trena kada je otkrio gitaru njegova sudbina bila je zapečaćena.

Sa ljubavlju i velikom predanošću više od 20 godina slijedi svoje snove, a već preko 10 godina bavi se produkcijom i studijskim poslom. Solo gitarist, prateći vokal, tekstopisac i producent je benda Jay Bow, s kojim je nastupao u nekoliko europskih država. Djelili su stage sa mnogim domaćim bendovima, kao sto su Yu Grupa, Psihomodo Pop, Crvena Jabuka, Goran Bare & Majke, Željko Bebek itd, ali i sa nekoliko internacionalnih bendova kao sto su Uriah Heep i The BossHoss. Sa velikim znanjem, širokim stilskim spektrom, virtuoznošću i otvorenošću Ivan je spreman za svaku muzičku avanturu.