• HSP BiH Rama: Odgovor ramskom Hamdiji Lipovači
  • HSP BiH Rama: Odgovor ramskom Hamdiji Lipovači
  • HSP BiH Rama: Odgovor ramskom Hamdiji Lipovači
Povodom navodnog demantija načelnika općine Ivančevića vezane za političku emisiju Crta i priloga o općini Prozor-Rama te spominjanja predsjednika HSP-a Rama gosp. Ivana Fofića, dužni smo ramskoj javnosti dati odgovore na spomenutu temu koju, u maniru kabadahije, potencira načelnik Ivančević.

Prije svega francuska riječ demanti znači opovrgnuti ili ispravak netočne informacije, u ovome slučaju nam je neshvatljiv bez obzira što smo navodni Ivančevićev „demanti“ pročitali više puta a i konzultirali smo stručnjake da nam pomognu u tome koje netočne informacije Ivančević opovrgava, nije nam pošlo za rukom do pisanja ovoga priopćenja da dokučimo.

Stoga molimo „elokventnog“ načelnika Ivančevića da ponovo napiše demanti razumljiv običnom ramskom puku, kojega vi načelniče sa „nebesa tako očinski“ gledate i brinete o njemu, a ne da dajete da vam demantije o vašem poštenju piše čovjek koji je prije nekoliko godina pisao o vašem nepoštenju. Vaše spletkarenje, laži i blaćenje kako protiv Ivana Fofića, tako protiv HSP-a Rama a i ostalih političkih protivnika, služi nam samo kao razonoda i izaziva osmjeh na licu, naravno, nekada i sram, kada vidimo kako nas predstavljate u medijima i javnim nastupima. Ivančeviću, što god budete više izlazili u javnost, sve ćete više se zapetljavati u vlastite laži, a time će i preostali dio glasača koji vam još vjeruju izgubiti povjerenje u vas.

Vaša samodopadnost i bahatost, kada vas se upita o utrošku proračunskih sredstava koji pripadaju svim građanima općine, ili o negativnim financijskim izvještajima, također kada vas se pita o krivičnim prijavama koje su pokrenute protiv vas radi pljačke narodnih novaca, graniči sa zdravim razumom, uopće ne dajete odgovore, već pričate o urotama, zavjerama i sl. optužujete sve i svakoga, ne bi nas čudilo da u idućem javnom nastupu optužite Ilire koji su nekada davno ovdje živjeli da su oni krivi što ste vi opljačkali, pljačkate i raseljavate ramski narod sa rodne grude.

Djelomično ste u pravu kada optužujete bivšu vlast za loše stanje u našoj općini, u kojoj ste naravno i vi bili, to znači da ste donekle i samokritični, ali ipak pazite da to ne bi utjecalo na sadašnji vaš „brak“ sa Esadom Dželiovićem, jer poznato je da je bio dio prošle vlasti.

Načelniče Ivančeviću, vaš nastup u političkom magazinu Crta, gdje ste izbjegavali sva novinarska pitanja vezana uz pljačku proračunskih sredstava, osim da ste kažnjeni sa 5.000 KM za sumnjivo upravljanje općinom, je i vaša licemjerna i bezobrazna izjava kojom ste uvrijedili intelekt i razum ramskog čovjeka, a to je da nam ostale općine zavide na napretku. Čijem napretku? Vjerojatno vašem privatnom na račun svih građana.

Ovakve izjave načelnika Ivančevića i navodni demantiji tako zorno podsjećaju na ne tako davne izjave i prepiske također u političkom magazinu Crta gradonačelnika Hamdije Lipovače.

Također, u navodnom demantiju načelnika Ivančevića, ničim izazvani se spominju i izborni rezultati, pa Ivančeviću, zar si zaboravio rezultate svoje stranke na prošlim izborima, gdje vam je stranka i politika koju vi predstavljate doživjela izborni debakl, čudi nas da niste vidjeli taj crveni karton ramskog naroda koji vam je uputio.

I za kraj, nadamo se da će pravosudne institucije koje se bave vama, u stilu vašega predizbornoga slogana „podvući crtu na slučaj ramski Hamdija Lipovača“.
 
HSP BIH Rama
Predsjednik: Ivan Fofić