U internom e-mailu otkriva se da je Samsung također dao ponudu - 5 milijuna dolara da se njihov telefon pojavi u filmu, ali i 50 milijuna dolara za promociju

Prilikom slučaja hakiranja internih e-mailova kompanije Sony isplivali su pikantni detalji o produkciji novog filma iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu, prenosi Business Insider . Naime, Sony je ponudio pet milijuna dolara naknade glumačkoj zvijezdi Danielu Craigu koji glumi Jamesa Bonda da u film 'Spectre' ubaci nadolazeći pametni telefon Sony Xperia Z4, ali su se Craig i redatelj filma Sam Mendes opirali jer "James Bond koristi samo 'najbolje'".

U e-mailovima iz listopada prošle godine, koji su isplivali prilikom hakiranja, otkriva se da je dugovječna producentica Barbara Broccoli (kćerka tvorca Bond franšize Alberta Broccolija) željela da Sony pojača svoju posvećenost marketinga 'Spectre', tešku 18 milijuna dolara, tako što bi još platili filmskoj ekipi da koriste njihove telefone. Navodi se da je Sony i prije platio Craigu 5 milijuna.

U drugom internom e-mailu otkriva se da je Samsung uletio u priču sa svojom ponudom, također 5 milijuna dolara da se njihov telefon pojavi u filmu, ali je spreman potrošiti čak 50 milijuna dolara za promociju.

Koji će mobitel James Bond koristiti, definitivno ćemo doznati u studenome, kada se 'Spectre' očekuje u kinima.