Mario Balotelli je napustio Liverpool i otisnuo se na jednogodišnju posudbu u Milan, a neke priče o onome što se s njime u glavnoj ulozi ondje zbivalo tek sada postaju javne.

Napadač talijanske nogometne reprezentacije više je ili manje završio svoju karijeru u klubu s Anfielda, sigurno ostane li Brendan Rodgers ondje na funkciji menadžera. Odnos dvojice nepovratno je uništen i teško da će temperamentni nogometaš zaboraviti da je strateg kluba gušio njegovu karijeru ostavljajući ga na kraju klupe i tjerajući ga da trenira izvan kruga momčadi. No, teško je isto tako ustvrditi da je za sve kriv upravo Rodgers, piše Telegram.hr.

Priča koju su liverpulski mediji sada plasirali u javnost kazuje da velik dio grijeha na sebi nosi i sam Balotelli. Očekivano. Piše se tako o njegovom prepuštanju uživanju nikotina nakon treninga što je kod suigrača izazivalo šok i nevjericu, ali i o glumljenju ozljede zbog igranja na iPhoneu.

Navodi se da je zatražio raniji prekid treninga, digao paniku u redovima liječničke službe kluba samo zato da bi, nakon što je kod jednog suigrača vidio najnoviji model iPhonea, poslao jednog od svojih ljudi iz stalne pratne u kupnju. Kada su ostali igrači završili trening i vratili se u svlačionicu, u njenom je kutu sjedio Balotelli sa novom igračkom u rukama. I bez ikakve boli zbog koje je napustio trening.

Vrhunac je ipak podatak da neke od suigrača nije poznao niti nakon mjeseci provedenih u klubu. Konkretno, odnosi se to na veznjaka Joea Allena za kojeg je Balotelli ustvrdio da nema pojma tko je i to nakon što je igrao i trenirao s njime nekoliko mjeseci.