Bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića navijači Bešiktaša ispratili su ovacijama nakon pobjede nad Genclebirligijem u njegovoj posljednjoj utakmici na klupi istanbulske momčadi, prenosi HRT.

Bešiktaš je u posljednjem 34. kolu turske Supelige s 2:1 pobijedio Genclerbirligi pogocima Cenka Tosuna (42) i Oguzhana Özyakupa (82), a pogodak za goste postigao je Cagri Bülbül u posljednjoj minuti. Prvak Turske je Galatasaray, drugo mjesto osvojio je Fenerbahče, a Bilićeva momčad osvojila je treću poziciju.

Bilić je nakon utakmice izjavio kako je ponosan zbog svega što je napravio s momčadi i da će Bešiktaš uvijek ostati dio njega.

Moji igrači željeli su večeras pobijediti i mislim da je lijepo završiti sezonu pobjedom. Uživao sam u Bešiktašu svaku sekundu u ove dvije sezone i ovaj klub će zauvijek ostati u mom srcu. Ponosan sam zbog svega što smo ovdje ostvarili. U skoroj budućnosti neću više biti u ovoj zemlji, ali kad je u pitanju Turska, za mene tu postoji samo Bešiktaš, izjavio je Bilić kojemu je zahvalio i predsjednik kluba Fikret Orman.

Ranije ovoga tjedna Bilić je potvrdio kako napušta kormilo Bešiktaša, a engleski mediji spominju ga kao najvjerojatnijeg kandidata za klupu West Hama.