Astronaut Scott Kelly 2015. godine postavio je rekord u ukupnom broju dana provedenih u svemiru: na Međunarodnoj svemirskoj postaji bio je točno 350 dana.

Zato, kad je na Twitteru objavio da će jedno vrijeme odgovarati na pitanja korisnika u vezi svega što ih zanima o svemiru, ljudi su tu priliku itekako iskoristili.

Pitali su ga što misli o ljudima koji tvrde da je Zemlja ravna. "Pa vidio sam je iz svemira i mogu reći da je okrugla. A za njih imam pitanje - da je Zemlja ravna, što ne bi rubovi bili zaista popularno mjesto za odmor? Znam da bih ja volio uživati u tom pogledu", rekao je.

Zatim ga je netko upitao kakav je miris na Međunarodnoj svemirskoj stanici. "Ovisi gdje se nalaziš, nekad se čuje smrad smeća jer ga dugo držimo gore. Ali ne smrdi loše, neka mjesta su gora od drugih, ali nije loše. Ali svemir ima neobičan miris, poput metala koji gori, mirisa varenja ili prskalica koje upališ za vrijeme blagdana", otkrio je Kelly.

Također, priznao je da je najstrašnija stvar u svemiru pomisao da će se nešto dogoditi ljudima koje voliš dok si ti gore.