Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić saznao je najgore moguće vijesti pošto je pokidao prednje križne ligamente desnog koljena.

Engleski premijerligaš Tottenham objavio je užasne vijesti i njima potvrdio da je sezona za hrvatskog nogometaša Ivana Perišića završena. Bočni i krilni nogometaš pokidao je prednje križne ligamente desnog koljena i morat će na operaciju zbog toga.

Perišić je bio toliko nesretan, da mu se ozljeda nije dogodila na utakmici, niti u duelu s nekim. Jednostavno, ozlijedio se sam tijekom jednog treninga i morat će na dugotrajnu pauzu.

Sezona je završena, a proces rehabilitacije kreće odmah. Međutim, pitanje je u kakvom će se stanju vratiti Perišić pošto će, kada ozljeda ostane iza njega, već uveliko biti u 36. godini života.

To bi mogao biti i problem za reprezentaciju Hrvatske. Iako daleko od zenita svoje nogometne karijere, Perišić je najvažniji dio lijeve strane ofanzivnog reda Hrvatske. Zbog svega toga, upitan je čak i njegov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj narednog ljeta.

Kako prenosi ugledni novinar Fabrizio Romano, Perišić se nada da će se vratiti tijekom posljednja dva mjeseca sezone koja je tek počela, a sve kako bi se pripremio za Europsko prvenstvo.