Elif Lidia Solopa iz turskog grada Antalija, državljanka Turske porijeklom iz Moldavije, obratila se policiji nakon što je ostala bez vlastitog automobila, koji joj je zapaljen, piše agencija Anadolija.

Solopa je turistički radnik u Antaliji, a policiji se obratila nakon što je njen kombi za prijevoz putnika najprije ukraden, a nakon toga i zapaljen.

Ništa u tome ne bi bilo čudno da njen automobil nije ukrao i zapalio A. M., odnosno njen momak. Prema tvrdnjama Solopove, A. M. ju je zaprosio, a nakon što ga je odbila, ukrao je njen automobil te ga zapalio.

Solopa je u razgovoru za AA kazala kako je M. A. upoznala preko poznanika, te da su odlučili jedno vrijeme raditi zajedno i tako se bolje upoznati.

U međuvremenu, M. A. je zaprosio, a ona nije pristala udati se za njega. Nakon toga je, prema njenim riječima, pomoću rezervnog ključa ukrao njen kombi i zapalio ga.

''Moj odgovor je bio ‘ne’ i tako sam otkrila njegovo pravo lice. Sada tisuću puta zahvaljujem Bogu što se nisam udala. Donijela sam pravu odluku'', poručila je Solopa.