S ciljem priprema za provedbu Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) i potpori ekonomiji na području HNŽ, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, na danas održanoj sjednici, utvrdila je tekst Javnog poziva za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa, a najviše do visine najniže neto plaće u FBiH, poreza na dohodak i posebnih naknada za mjesece dio ožujka, travanj i svibanj 2020. godine.

S obzirom na interes pravnih i fizičkih osoba o mogućnostima i uvjetima za prijavu na navedeni Javni poziv, a u cilju njihove što kvalitetnije pripreme, u privitku se može pročitati utvrđeni tekst Javnog poziva, te preuzeti obrasci koje će trebati popuniti prigodom prijave.

Nakon što Skupština HNŽ donese potrebne odluke, Vlada će objaviti i Javni poziv s jasno definiranim rokovima u sklopu kojih će pravnim i fizičkim osobama omogućiti podnošenje prijava za ostvarivanje financijskih potpora.

Odluka i obrasci - OVDJE