Vidimo se u finalu - poručila je hrvatskim nogometašima predsjednica Republike Hrvatske iz Bruxellesa, gdje sudjeluje na NATO summitu i gdje je danas prijepodne, u izjavi hrvatskim novinarima, komentirala i večerašnju polufinalnu utakmicu Hrvatska-Engleske u Moskvi, prenosi Večernji.hr.

Poslala sam jutros Zlatku Daliću i svim našim “vatrenima” poruku da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu, neopterećeni rezultatom, ali neka igraju za sve obitelji, za naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za našu Hrvatsku, hrvatski narod i sve građane. I sve koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta, a vidjeli smo da takvih ima puno - rekla je predsjednica.

U vrijeme odigravanja utakmice, ona će biti na radnoj večeri s liderima ostalih 28 saveznica NATO-a, pa neće baš moći pozorno pratiti utakmicu niti nositi hrvatski dres.

Bit ćemo na večeri, bit ću s njima svim srcem i naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje.

Mislim da ne bi bilo u redu da baš nosim dres, doduše bit će sa mnom kraj mene, ali naći ću načina da pokažem kroz neki fizički element da smo s njima, u srcu, ovaj put ne na utakmici, ali da se vidimo u finalu - poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Dnevnik.ba