Pop – pjevač iz Posušja Frano Bašić predstavio je svoju novu pjesmu „Jedva čekam Gospojinu“ koju prati i zanimljiv video uradak.

Autor teksta i koautor melodije zajedno s čuvenim hitmejkerom Mirkom Šenkovskim Geronimom je upravo Frano, dok je za aranžman ove pjesme bio zadužen Laris Pašalić.

S obzirom da Frano već godinama živi u Njemačkoj, ova pjesma nastala je kao žal za njegovim rodnim krajem i domom u kojem je stasao.

I video-spot, u produkciji Invenio Filmsa, pokušao je dočarati ljepote zapadne Hercegovine. Kroz kadrove, pored nostalgične priče, možete uživati i u predjelima Mostara, Širokog Brijega, vodopada Kravice, kule Hercega Stjepana, Međugorja, Posušja, Tomislavgrada pa i Kupresa, ali i prelijepih Buškog i Ramskog jezera.
 

Osim Frane i njegovih mnogobrojnih prijatelja, spot krasi i mladi mostarski model Barbara Ćorić, dok je za make-up bila zadužena vizažistkinja Vanja Šupljeglav.

Ovaj singl najava je novog albuma Frane Bašića koji bi se uskoro trebao pojaviti u izdanju „Croatia recordsa“. Prije izlaska samog albuma Frano svojoj publici priprema još jedno iznenađenje. Riječ je o singlu „Opa, opa“ veselog, ljetnjog ritma, koji će ovih dana biti ekraniziran na Jadranskoj obali.

rtv-hb.com