Svaki Hrvat željno je iščekivao početak dvoboja s Rusijom, a gotovo svaka druga obveza “odgođena” je do završetka četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

Ugostiteljski objekti u Širokom Brijegu, kao i u gotovo cijeloj Hercegovini, u subotu su bili popunjeni do posljednjeg mjesta i tražila se stolica više jer su mnogi željeli u društvu pred malim ekranima pratiti borbu Vatrenih za polufinale SP-a u Rusiji, piše portal jabuka.tv

Čitatelj portala Jabuka.tv poslao je video i fotografiju iz jednog od širokobrijeških svadbenih salona, a koji na najbolji način pokazuje koliku je važnost za Hercegovce imala četvrtfinalna utakmica Hrvatske.
 

Lutriju jedanaesteraca protiv domaćina u Rusiji bilo je teško gledati za sve sa slabijim živcima, ali nakon Rakitićeva zgoditka sve je “eksplodiralo”.

Svadbeno slavlje u užem smislu riječi tijekom utakmice palo je u drugi plan, ali nakon pobjede Vatrenih nastavilo se s još jednim velikim razlogom, a mladenci će imati još jedan veliki dan prema kojemu će moći pamtiti uplovljavanje u bračnu luku.