Michael Tavernier, 40-godišnji Londončanin, najnovija je zvijezda na internetskom nebu nakon što su ljudi otkrili njegove kanale na društvenim mrežama i uvjerili se da je taj čovjek, u najpozitivnijem smislu rečeno, zvijer.
Dapače, slava koja ga je stakla navela je prije desetak dana i britanske novinare ga potraže i predstave, odnosno da ga upitaju kako je postao tako čudesno snažan.
"Počeo sam vježbati kada sam imao 14 ili 15 godina i od tada nisam prestao. Nazivaju me Spidermanom, Supermanom ili Herkulom i moram priznati da mi gode ti komplimenti", kazao je Tavernier, koji ne poznaje petka ili svetka kada je trening u pitanju.

Naime, njemu je boravak u teretani između ostaloga bijeg od problema jer mu u životu nije nimalo lako. Posljednjih 11 godina brine brine o roditeljima, posebno o ocu koji boluje od demencije.
"To je vrlo zahtjevno i može vas slomiti. I zato mi je teretana važna. Drži me snažnim psihički i fizički, sretnim", pojasnio je Tavernier, čiji je sljedeći video na Facebooku unatrag nekoliko dana pogledan 15 milijuna puta.
 
 

Bu Adam Bir Harika Dostum!

Posted by Haber365 on 18. rujan 2015