Mladi Marko Bošnjak iz Rame prihvatio je poziv i sudjelovat će na humanitarnom koncertu koji će se u ponedjeljak, 22. veljače u kulturnom centru Banski dvor u Banjoj Luci, održati za poznatu kantautoricu Jadranku Stojaković.

Jadranka Stojaković, koja živi u Banjoj Luci, već duže vrijeme boluje od multiple skleroze i novac koji bude prikupljen na ovom koncertu biće korišten u svrhu njenog liječenja.

Osim Marka Bošnjaka koji je sudionik natjecanja ''Pinkove zvezdice'', na koncertu će nastupiti Željko Joksimović, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Romana, Iva Ćurić, Maja Tatić i Zdenka Kovačiček.

Marko je tijekom natjecanja u emisiji ''Pinkove zvezdice'' pjevao pjesmu "Što te nema" koju je prva izvela Jadranka Stojaković. Njegova je izvedba oduševila Jadranku koja je organizatorima koncerta izrazila želju da pozovu i mladog Marka.

Jadranka Stojaković je jugoslovenska kantautorica zabavne glazbe i autorica brojnih urbanih šansona i šlagera iz kasnih '70 i '80 godina. Glazbenu karijeru je počela u Sarajevu. Bavila se obradom pjesama Alekse Šantića i Desanke Maksimović u novom glazbenom aranžmanu.

Napisala je i uvodnu temu 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine. Jedno vrijeme je živjela u Japanu, a danas je u Banja Luci.