Današnji poslovni svijet zahtijeva ne samo stručnost, već i izvanredne komunikacijske vještine. Ukoliko želite biti uspješni, morate znati kako se samouvjereno predstaviti pred svojim poslodavcem ili publikom. Zato vas pozivamo na radionicu "Komunikacijske vještine i predstavljanje" koja će se održati  25.9.2023. godine  početkom u 09.00h u Code Hub-u Mostar.

Glavni cilj obuke: Osnažiti vas i obogatiti vaše komunikacijske kompetencije kako biste briljirali u svakoj prilici.

Nakon ove radionice, bit ćete sposobni:

- Prepoznati značaj komunikacije prilikom predstavljanja
- Poznavati različite kanale komunikacije
- Definirati i odrediti vrstu i tipove komunikacije
- Upotrebljavati različite načine i tehnike komunikacije
- Savladati osnovne pojmove i načine komuniciranja u poslovnom svijetu
- Razlikovati i koristiti oblike neverbalne i verbalne komunikacije
- Sačiniti temeljni interpersonalni komunikacijski plan
- Ovladati tehnikama javnog i medijskog nastupa

Program obuhvaća teoriju i praksu moderne komunikacije, istražujući različite aspekte komunikacije u poslovnom svijetu uz stalnu podršku i vodstvo iskusnog predavača, gospodina Domagoja Andrijanića.

Ne propustite ovu priliku da ojačate svoje komunikacijske vještine i postanete samouvjereni u predstavljanju!
 
Radionica je besplatna za sve sudionike, a namijenjena je mladima od 18 do 35 godina. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a broj sudionika je ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Radionica se organizira kao dio aktivnosti projekta Your Job kroz koji su članice tima INTERA Tehnološkog Parka u proteklom periodu sudjelovale na obuci za pružanje usluga savjetovanja i praćenja mladih sukladno metodologiji Pasoša kompetencija. Europska unija kroz IPA II Program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora financira projekt Your Job s oko 360.000 EUR bespovratnih sredstava. Provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, s partnerima: Fondacija Mozaik i Udruženje za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S. iz Sarajeva (BiH), kao i s Caritasom Barske nadbiskupije i Biznis start centrom Bar (CG).