Drage buduće kolege i profesionalci,

Ponosno i iznova želimo podijeliti s vama još jedan korak prema uspjehu u svijetu tehnologije i industrije.

INTERA Tehnološki Park sa preko 10 godina iskustva u obukama CNC operatera pokreće za jedno od najatraktivnijih zanimanja današnjice - CNC operatera.

Ubrzane promjene u industriji zahtijevaju visoko stručne kadrove, a CNC tehnologija je srž modernog proizvodnog svijeta. Ovom obukom pruža se prilika da steknete vještine koje su tražene u zemlji i izvan nje. Pridružite nam se u ovladavanju vještinama koje vas čine ključnim igračem u inovativnom svijetu obrade metala.

INTERA Tehnološki Park pruža ne samo teorijske temelje, već i priliku da radite ruku pod ruku s najmodernijim industrijskim strojevima. Vaša stručnost će biti potrebna u industriji budućnosti.

Zajedno gradimo put prema uspješnoj karijeri. Pridružite nam se i postanite dio tima koji oblikuje budućnost.

Više informacija o obuci možete pronaći u originalnoj objavi INTERA Tehnološkog Parka.

#CNC #tehnologija #obuka #industrija #karijera

Novi ciklus obuke CNC operatera počinje 19.01.2024. godine sa probnim predavanjima.

Prijavite se za besplatna probna predavanja koja će se održati toga dana i saznajte više o tome što vas čeka tijekom obuke (ništa ne boli niti vas išta košta). Broj mjesta na probnim predavanjima je ograničen. Stoga ne čekajte zadnji trenutak, već se prijavite odmah. Tijekom ovih predavanja video linkom će se javiti neki od bivših polaznika naših obuka koji će podijeliti svoja iskustva i koje ćete moći osobno pitati sve što Vas zanima kroz individualne i grupne konsultacije.

Da biste rezervirali svoje mjesto na probnim predavanjima prijavite se putem maila [email protected] ili online forme.

Ne zaboravite da je broj polaznika ograničen. Stoga požurite i napravite korak kojim svoju profesionalnu karijeru možete dovesti na novu razinu!

Ne propustite ovu priliku, a ako ovo nije za vas obavijestite svoje prijatelje i susjede koji su vješti u rukovanju strojevima jer će vam biti zahvalni!

Bilo da ste osoba koja voli stvarati, voli inženjering ili proizvodnju, naša obuka je vaša prilika da se istaknete i postanete dio budućnosti proizvodnje. U svijetu gdje je inovacija ključna, CNC obrada metala postaje nezaobilazna vještina. Pridružite se INTERA Tehnološkom Parku i započnite svoju CNC avanturu!

Želimo naglasiti da naša obuka nije samo o učenju; ona je o stvaranju. Ovdje ćete dobiti priliku neposredno raditi na najsuvremenijim strojevima, pretvarajući svoje ideje u stvarnost.

Radit ćete na strojevima kao što su CNC tokarilica HAAS ST10 i CNC glodalica HAAS MiniMill stječući praktično iskustvo koje je neprocjenjivo na tržištu rada, a uz vaš entuzijazam izvrsna je podloga za sve druge vrste CNC strojeva.

Tijekom obuke bit ćete izloženi raznim projektima koji će vam pomoći da razumijete širinu i dubinu CNC obrade.

Osim same obuke, bit ćete dio zajednice entuzijasta i profesionalaca s pristupom dodatnim resursima i podršci nakon završetka obuke.

Ukoliko ne želite uzaludno „trošiti“ svoje dragocjeno vrijeme i novac na kojekakve ''on-line'' obuke CNC operatera koje ne pružaju doticaj s pravim industrijskim CNC strojevima. Vjerujemo da tražite obuku CNC operatera tijekom koje ćete steći praktična znanja i iskustva koja će biti primjenjiva sutra na novom radnom mjestu u razvijenom tehnološkom okruženju.

Naša obuka je ''hands-on''. Nećete samo slušati; bit ćete u središtu akcije, radeći na stvarnim projektima od prvog dana.
Nadamo se kako ćete donijeti pravu odluku.

Za više informacija, molimo vas pročitajte i generalne informacije na linku ili nas kontaktirajte na [email protected]