Vjenčanje je događaj koji parovi pamte kao jedan od najljepših događaja u životu, a ono što Vam kao trajno sjećanje na taj poseban dan su fotografije i videozapisi.

Međutim, da bi fotografije i videozapisi, kako to poslovica kaže, govorili više od tisuću riječi, potrebno je pripremiti detalje koji će učiniti Vaše vjenčanje i prvi ples pravom bajkom, što je naša briga.
 

Jedna od tih briga (doduše, nama ipak slatkih) je i odabir specijalnih efekata uz koje ćete uploviti u bračnu luku jer prvi ples vjerno prikazuje ljubav, radost, sreću, veselje, nježnost, romantiku…

Upravo zato je važno prvi ples, i sve vezano za njega, izgleda bajkovito, kako u tom trenutku, tako i na fotografijama i videozapisima.

Ekipa ”Magic Efects” u svojoj ponudi ima sljedeće:

– Ples na oblacima (niski dim)
– Bezdimne prskalice
– Konfete
– Balončiće

Kada je u pitanju ples na oblacima, radi se o niskom dimu na bazi suhog leda koji se zadržava na podu, a bezdimne prskalice napravit će ugođaj o kakvom ste oduvijek sanjali te omogućiti fotografima i snimateljima da ovjekovječe najljepši trenutak Vašeg zajedničkog života.

Na Vama je samo da se prepustite i uživate u najljepšem danu Vašega života!
U tijeku je i nagradna igra u kojoj najsretniji par može dobiti besplatno ovu uslugu (niski dim i prskalice) na svom vjenčanju. Sve što je potrebno za zaigrati nagradnu igru možete vidjeti u nastavku.
 

Za ostale detalje i eventualne narudžbe posjetite Facebook stranicu ”Magic Effects”, Instagram stranicu ”Magic effects” ili nazovite broj mobitela 063/434-282!