Brand voćnih sokova i napitaka TO, novi domaći sok na tržištu BiH, koji se proizvodi u tehnološki najmodernije opremljenoj tvornici u Kreševu, otvorenoj u lipnju ove godine, snažno je zakoračio na domaće tržište. Zbog iznimne potražnje u tri je mjeseca proizvedeno gotovo dva milijuna litara sokova.

Kompletna količina proizvedena u prvim mjesecima namijenjena je potrebama bh tržišta, a u narednom periodu će se proizvodnja u tvornici, u kojoj su trenutno zaposlena 52 radnika, dodatno pojačati, kako bi se osigurale količine za izvoz na druga tržišta. Upravo je nova tvornica u BiH unutar tvrtke „Stanić Beverages“  izborila poziciju središnjeg pogona za pokrivanje svih potreba tržišta CEFTA-e.

TO sokovi mogu se naći na policama trgovačkih lanaca i manjih trgovina  u pet različitih voćnih okusa: jabuka nektar, naranča nektar, jabuka/grožđe nektar, gusti i ACE koktel u pakiranjima od 1 litre, dok su jabuka i naranča nektar te gusti dostupni i u pakovanju od 2 litre. Proizvodni proces, kao i inovativna Tetra Prisma® Aseptic ambalaža, jamče kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti krajnje potrošače, kako okusom, tako i pristupačnom cijenom.

U nastavku kampanje za pozicioniranje TO linije sokova „Novi domaći sok“, tvrtka „Stanić Beverages“ će jačati aktivnosti iz segmenta društveno odgovornog poslovanja i brige za potrebe raznih društvenih skupina u BiH, čime želi pokazati čvrstu opredijeljenost pozitivnom društvenom utjecaju svog ukupnog poslovanja i na kvalitetan način dodatno ojačati vezu s domaćim potrošačima.

„Izuzetno smo zadovoljni rezultatima koje smo postigli od pokretanja proizvodnje TO linije sokova u našoj tvornici u Kreševu. U svega tri mjeseca uspjeli smo uspostaviti izvrstan odnos s našim potrošačima koji su prepoznali TO liniju sokova kao domaći proizvod najviše kvalitete, što pokazuju i brojke. To nam je i obveza da u narednom razdoblju opravdamo visoka očekivanja potrošača na BiH tržištu, čemu smo u potpunosti posvećeni“, izjavio je Boris Marijanović, direktor tvrtke „Stanić Beverages“ u BiH.