U centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne sutra će biti pretežno oblačno vrijeme s mjestimično slabom kišom ili susnježicom u jutarnjim satima.

Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima se očekuje razvedravanje. U ostatku BiH bit će pretežno sunčano. Puhat će vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do jaka bura. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 4 do 7, a dnevne od 4 do 10, u Posavini, Krajini i Hercegovini od 10 do 14 stupnjeva.

U BiH u četvrtak 28. veljače će biti pretežno sunčano. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 2 do 8, a dnevne od 12 do 18 stupnjeva.

U BiH će u petak 1. ožujka biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana ili u večernjim satima kiša se očekuje u većem dijelu Bosne. Na planinama susnježica ili snijeg. Jutarnje temperature od 0 do 6, na jugu od 2 do 8, a dnevne od 10 do 16 stupnjeva.

U Bosni će u subotu 2. ožujka prijepodne biti pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti tijeom poslijepodneva. U Hercegovini će biti sunčano. U jutarnjim satima  i dio prijepodneva u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Jutarnje temperature od 1 do 6, na jugu od 5 do 8, a dnevne od 6 do 12, na jugu od 12 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.