Skrivena kamera postavljena u jednoj poljskoj šumi s namjerom da ulovi snimke životinja u divljini uhvatila je na snimci prilično neočekivanu "zvijer", piše tabloid Daily Mail.

Kamera je, naime, snimila golog 21-godišnjeg studenta iz Češke, čije se ime navodi samo kao Marek H, kako gol skakuće šumom u pokušaju da imitira sibirskog tigra. Neobična ideja Mareku je pala na pamet nakon što je uzeo LSD u želji da izliječi depresiju.
 

No, pod utjecajem LSD-a Marek je umislio da je rijetka zvijer iz Sibira pa je skinuo odjeću i gol odjurio u šumu. Možemo samo zamisliti kakav su šok doživjeli šumari kad su sljedeće jutro pregledavali snimke s kamere koje su odmah predali policiji, a oni su potom priveli Mareka.

Marek je policajcima priznao svoj krimen i rekao policiji da je halucinogena droga probudila njegovu "pravu osobnost" te je umislio da je postao sibirski tigar. Također je dodao da je odjurio u šumu jer je "nešto nanjušio" te je morao slijediti trag mirisa da vidi o čemu se radi.

Marek je potom u osam sati prešao više od 20 kilometara šuma uz češko-poljsku granicu. Kako u trenutku uhićenja nije imao kod sebe nedopuštenih sredstava, policija mu je samo odrezala kaznu i pustila ga da "odskakuće" u slobodu.