U teškoj prometnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe - D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, a dvije osobe su ozlijeđene, prenosi Primorski portal.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedjelje.

Primorski portal prenosi da su na mjestu događaja stradale dvije osobe, a da je treća preminula na prijemom odjeljenju Opšte bolnice Bar.

''U sudaru dva putnička automobila, koji se dogodio 40 minuta nakon ponoći, na magistralnom putu Bar-Ulcinj, u naselju Utjeha, poginula su dva lica, dok je troje zadobilo teške tjelesne ozljede'' naveli su iz policije, prenosi Primorski portal.

''U Opću bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške ozljede u prometnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tijekom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode ozljeda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore'', kazao je za Primorski portal dr. Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Općoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije, u sudaru su sudjelovali vozilo marke Audi A3, ulcinjskih registarskih oznaka i Seat, barskih tablica, piše Primorski portal.

Okolnosti pod kojim se dogodila prometna nesreća na Jadranskoj magistrali utvrdit će istraga.