Pripadnici specijalizirane policijske jedinice za djelovanja na vodi i pod vodom MUP-a Zeničko-dobojske županije od ranih jutarnjih sati tragaju za nestalim 20-godišnjim mladićem E.O., rođen 1998. godine iz Maglaja, a njegovo prazno vozilo u ponedjeljak ujutro su iz vode rijeke Bosne, u maglajskoj ulici Srebreničkih žrtava rata, izvukli pripadnici Jednice za specijalne namjene MUP-a ZDŽ i Vatrogasne jedinice Maglaj.

Tijekom noći, oko 2.50 minuta, vozilo marke Opel Astra, vlasništvo A.O. iz Maglaja, sletilo je s ceste u rijeku Bosnu i odmah je dojavljeno dežurnoj policijskoj službi, maglajskim vatrogascima i medicinskom timu Doma zdravlja Maglaj. Nakon dojave istražni mješoviti policijski timovi poduzeli su aktivnosti na eventualnom pronalasku nestale osobe na nekoliko gradskih lokaliteta s pretpostavkom da bi se mogao nalaziti na određenim adresama, ali mladić nije pronađen. Istražne radnje vezane za ovu nesreću su u tijeku.

Kako navodi dežurni službenik policije MUP-a Zeničko-dobojske županije nekoliko timova specijalizirane ronilačke jedinice i dalje istražuje rijeku Bosnu nizvodno od mjesta prometne nesreće.