• Torcida 'Rama' organizira učlanjivanje navijača u Hajduk
  • Torcida 'Rama' organizira učlanjivanje navijača u Hajduk
Pred Hajdukom nikada nije bila bolja sezona, došao je i toliko željeni Perišić, podizanje pobjedničkog pehara nikada nije bliže. Kakva fešta bi uskoro mogla očekivati Splićane, samo se može sanjati…

Međutim, ono o čemu Hajduk više ne mora sanjati jest euforija među navijačima koja nikada nije bila veća. Velika obitelj Hajduka je zabilježenim brojkama srušila sve rekorde.

U želji da velika splitska obitelj od preko 85 tisuća svoje članove službeno dobije i u Rami, lokalna navijačka skupina “Torcida Rama” upriličit će 10. veljače 2024. učlanjivanje navijača u Hajduk!

Pozivaju se svi simpatizeri i navijači kluba da se priključe učlanjenju u udrugu “Naš Hajduk” čime službeno postaju članovi HNK Hajduk Split.

Zapisano u genima!

Navijače tog dana u Rami očekuje pravi mali spektakl, a sve kako bi kao novi članovi pokazali da se vjernost Bijelima uvijek krila negdje u genima! Nakon polaganja vijenaca ispred spomenika za sve poginule ramske branitelje, publici će biti prikazan film “Naš Hajduk: Projekt jedne ljubavi”, koji je publici premijerno prikazan 2020. godine, a nakon čega će svi imati mogućnost učlaniti se u klub.

Uz podršku udruge “Naš Hajduk” gosti volonteri iz Splita na mjestu će događaja za nove članove obitelji odmah pripremiti i printati članske iskaznice, a kako doznajemo izostati neće ni bakljada.

“Cila Rama s tobom diše, Hajduk živimo i ništa više!”, poručili su iz Torcide Rama i pozvali sve na učlanjenje u subotu, 10. veljače 2024. godine, u kinodvorani u Prozoru/Rami.



Rama se na ovaj način priključila mjestima kao što su Posušje, Čitluk, Ljubuški, Čapljina ili pak Stolac. Velika “Bijela” obitelj imat će 12. veljače i prvi puta u Hercegovini svoju veliku feštu nazvanu simbolično “Bila noć”, koja će biti upriličena u Etno selu Međugorje.