Anonimni roditelji s adresom u Švicarskoj, odlučili su se svojoj tek rođenoj kćer dati ime Twifia po internetskom operateru, a kako bi u zamjenu imali besplatan internet 18 godina.

Bračni par koji je nedavno dobio bebu prihvatili su ponudu internet operatera da u narednih 18 godina imaju besplatan internet pod uvjetom da njihova kćer nosi ime u čast njihove tvrtke. 

Švicarski internetski operater Twifi tu ponudu je objavio na svojoj web stranici navodeći da će roditelji koji svojim mališanima daju ime Twifius (za dječake) i Twifia (za djevojčice) besplatno surfati internetom dok njihovo dijete ne postane punoljetno.

"Jednostavno prenesite fotografiju rodnog lista svog djeteta. Nakon provjere, Twifi će vam dati 18 godina besplatnog interneta", stoji u oglasu.

A jedan 30-godišnji par, koji je odlučio ostati anoniman, navodno je prihvatio ponudu kompanije te je svojoj djevojčici dao ime Twifia.

Roditelji, koji su svojoj djevojčici dali ime Twifia kao srednje ime, kazali su da će novac koji bi inače potrošili na WiFi staviti na štedni račun svoje kćer nadajući se da će joj kupiti automobil kada bude punoljetna, piše Ladbible.

"Što sam duže razmišljao o tome, to je ime postajalo sve bolje i tada je dobilo svoj šarm.' Iako je njegova supruga u početku oklijevala priznala je da što češće kaže to ime sve više joj je ljepše", kazao je tata.

Par je ime stavilo na rodni list svoje kćeri, iza dva druga imena. Zbog ove odluke nailazili su na osude, ali bilo je i onih koji su na "njihovoj strani".

"Želimo ostati anonimni za one oko sebe jer se ne želimo opravdavati. Jer optužba da smo prodali ime našeg djeteta jako nas pogađa. I malo se sramimo zbog toga", ispričali su.

Šef Twifija Philippe Fotsch obvezao se platiti njihov internet čak i ako njegova kompanija propadne. Dodao je da je Twifijeva ponuda i dalje otvorena za druge nove roditelje.