Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela Villa Ivanković, u mjestu Buna kraj Mostara, određen je jednomjesečni pritvor.

Obrana se, piše Dnevni avaz, protivila pritvoru pod izgovorom da optužena nema kamo pobjeći jer su joj slomljene obje noge. No, sudac je uvažio prijedlog tužitelja da joj se odredi pritvor jer je optužena u prošlosti često mijenjala adresu pa postoji realna opasnost od bijega.

Nije mogla skočiti u rijeku

Djevojka je, kako je utvrđeno u bolnici u Mostaru, dobila lomove kostiju oba stopala. Iako je istražiteljima kazala da je skočila s trećeg kata motela nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, i to u rijeku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je objekt od rijeke dijeli dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije je skočila sa zida uz Villu, gdje su nađeni njene štikle i tragovi krvi.

U policiji je, kako se ranije pisalo, navodno kazala da nije imala namjeru usmrtiti Ivankovića te da je za sve bio kriv "splet nesretnih okolnosti".

Mještani su fatalnu misicu viđali u motelu Villa Ivanković u mjestu Buna kraj Mostara, čiji je vlasnik ubijeni poduzetnik Nino Ivanković (55).

"Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali", rekli su mještani Bune za bh. medije. Kako piše Dnevni Avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Naime, početkom svibnja napala je Hrvata A. P., koji je sve prijavio policiji.

Sumnje na elitnu prostituciju

Nakon što su joj policajci zbog toga uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, uz bujicu psovki. To joj nije jedini nasilni incident. U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog te se govori kako ju je pretukla. Inače, u srpskim se medijima hvalila da je trudna te da je otac djeteta srbijanski folk pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Iako nam to nije nitko službeno potvrdio, mještani malog hercegovačkog mjesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve negirala i rekla da su one samo ljubomorne.

Nino Ivanković je ubijen u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u svojem motelu, a kako se neslužbeno saznaje, ubijen je s leđa, s više hitaca. Pored njega policija je pronašla pištolj. Na mjestu zločina uhitili su muškarca te su potom krenuli u potjeru za bivšom misicom Hercegovačko-neretvanske županije.