Kada nas napusti pogled i suza što teče
Sve ostalo je tajna što skriva večer
Pomisliti na daleko
A dotle se nije smjelo...

Poštovani čitatelju,
Ovo je životna priča oca i supruga, demobiliziranog pripadnika HVO-a, povratnika u svoju Fojnicu, skrbitelja dvoje maloljetne djece, stopostotnog invalida I grupe, hrabrog i dostojanstvenog čovjeka kojemu je prijeko potrebna pomoć šire društvene zajednice, braniteljskih udruga, humanitarnih ljudi i osoba velikoga srca. Anto Oroz rođen je 1973. godine, a zbog zdravstvenih tegoba 2019. i 2020. godine amputirane su mu obje noge. Korisnik je skromne, prijevremene invalidske mirovine te je njemu i njegovoj obitelji neophodna pomoć u stambenom zbrinjavanju. Iako skromnih mogućnosti započeo je izgradnju vlastitog obiteljskog stambenog objekta u rodnoj Fojnici.

Slobodni smo pozvati vas na humanitarnu pomoć našem Anti i njegovoj obitelji kako ih ne bi napustili životni pogled i nada, ali i kako bi radost i vjera u bolje sutra zamjenile suze i tegobnu svakodnevnicu. Pomozimo izgraditi dom ovoj obitelji uplatom kod banke ADDIKO BANK DD, a žiro račun: 3061153744248655.

Svi koji žele pomoći donacijom građevinskog materijala ili na drugi način mogu izravno kontaktirati Antu na broj telefona: +387 64 44 51 011.