Natko Zrnčić-Dim je zbog teške ozljede već završšio natjecateljsku sezonu! Potvrđeno je to u ponedjeljak na stranicama Hrvatskog skijaškog saveza uz detaljno obrazloženje.

"Nakon pada na prvom treningu spusta u francuskom Val d’Isereu prošlu srijedu i ozljede oba koljena te pregleda u Zagrebu kod službenih liječnika Hrvatskog skijaškog saveza dr. Igora Borića i dr. Miroslava Hašpla, Natko je danas podvrgnut artroskopskom pregledu lijevog koljena kod dr. Hašpla u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim toplicama.

Za vrijeme pregleda utvrđeno je da je prednji križni ligament u potpunosti puknuo, nažalost više nego što je pokazao pregled magnetnom rezonancom te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta", objavljeno je na stranici Hrvatskog skijaškog saveza.

Natko će po izlasku iz bolnice započeti s rehabilitacijom u Termama Selce kod dr. Vlaste Brozičević, a naknadno će biti odlučeno o daljnjem tijeku rehabilitacije.

Nažalost, za Natka je ova skijaška sezona 2016/2017 u potpunosti završena, a povratak na snijeg se očekuje u svibnju 2017.g. te bi Natko trebao spreman ući u olimpijsku sezonu 2017/2018.