Wolfsburg je na Allianz Areni vodio na poluvremenu, a onda je u igru ušao poljski reprezentativac i pet golova zabio u razmaku od devet minuta - od 51. do 60. minute. Posebno lijep bio je peti pogodak, kojeg je zabio iz voleja sa 15-16 metara. Lewandowski je postao i vlasnikom najbržeg hat-tricka u povijesti Bundeslige. Trebale su mu četiri minute, a dosadašnji rekord držao je Michael Tonnies koji je 1991. godine zabio tri gola za Duisburg u razmaku od pet minuta.

Poljski napadač je postao i prvi igrač u povijesti Bundeslige koji je zabio pet golova za devet minuta.

Čak je i trener Bayerna Pep Guardiola bio u šoku, iako je sigurno priželjkivao da njegov napadač uđe u seriju.

Video Guardioline simpatične reakcije nakon petog gola preplavio je internet.
 

"Nikad u životu nisam vidio nešto ovakvo! Pet golova u devet minuta! VAU! Ovako nešto vjerojatno više nikad neću ni vidjeti!", ponavljao je zapanjeni Guardiola nakon utakmice, a i sam junak večeri bio je iznenađen rekordom, jedinstvenim u cijeloj njegovoj karijeri.

"Nemam pojma koliko sam brzo zabio taj hat-trick, možda u pet minuta? Okej, bilo je i malo brže od toga. Ovo je nevjerojatno! Pet golova - to je čudo! Svaki put kad bih udario loptu, završila je u mreži. Presretan sam, ovo je za mene velika večer. Kad sam postigao treći i četvrti gol, pogledao sam semafor i iznenadio se koliko je vremena još ostalo do kraja utakmice. Ma nevjerojatno", uz smijeh je prokomentirao poljski napadač ludu večer na Allianz Areni koju možete pogledati u videu.