Manchester  City domaćin je Young Boysima u utakmici 4. kola skupine G Lige prvaka. Branitelj naslova sezonu je otvorio sjajno s tri vezane pobjede i vodeća je momčad svoje grupe, a sutrašnjim ogledom protiv švicarskog tima može izboriti plasman u sljedeći krug natjecanja.

Trener europskog i engleskog prvaka Pep Guardiola najavio je sutrašnju utakmicu, a tom prilikom govorio je i o spremnosti svojih igrača. Posebno je istaknuo hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, koji se njegovom sastavu priključio pred početak sezone, a vrlo brzo u njega i uklopio.

Guardiola: Baš sam sretan što smo doveli Gvardiola

"Nadam se da ćemo zaključiti posao, to bi nam puno značilo. Moramo to napraviti. Imat ćemo još dvije prilike, ali puno bi nam značilo da to napravimo već ovom utakmicom. To bi bilo sjajno", rekao je Guardiola, a onda prokomentirao svog hrvatskog braniča.

"Znali smo da je on sjajna osoba, to je ono što prvo gledam. Može igrati stopera, a mi se odlučujemo na igru s četvoricom u zadnjoj liniji pa je bek. Nevjerojatno je koliko je otvoren prema onome što radimo i koliko je nevjerojatno profesionalan. Uistinu sam zadovoljan njime i baš sretan što smo ga uspjeli dovesti."