U sjedištu poduzeća u Mostaru 5. prosinca 2014. godine održana je 23. redovita sjednica Skupštine JP Elektroprivreda HZ HB dd Mostar na kojoj je usvojen trogodišnji plan poslovanja poduzeća za razdoblje 2014. – 2016. godine.

Prihvaćenim Planom poslovanja kojega je prezentirala Ivana Bunoza izvršna direktorica za ekonomske poslove Elektroprivrede HZHB, pored ostaloga, predviđeno je pozitivno poslovanje Društva u navedenom trogodišnjem razdoblju.

Tako je prema elektroenergetskoj bilanci planirana proizvodnja električne energije u sljedećim količinama:  za 2014.godinu 1680 GWh, a za 2015. i 2016. godinu po 1650 GWh električne energije.

Naplata potraživanja za isporučenu električnu energiju kao jedan od važnih čimbenika financijske stabilnosti poslovanja Društva za trogodišnje razdoblje 2014.-2016. godine očekuje se u postotku od 97 %  od ukupno fakturirane električne energije.

Osim elektroenergetske bilance, plana fakturiranja i naplate električne energije, financijskog plana, ovaj  trogodišnji plan poslovanja sadrži i plan uposlenika,  investicijskih ulaganja, plan otplate kredita i druge stavke koje prema zakonskim važećim propisima i svim međunarodnim standardima sačinjavaju gospodarski plan Društva kao što je Elektroprivreda HZHB.

Usvajanje trogodišnjega plana poslovanja Elektroprivrede HZHB podržalo je 100 % nazočnih dioničara Društva.

Kako je bilo i predviđeno dnevnim redom, Skupština je donijela i odluku o razrješenju dužnosti dva člana Nadzornoga odbora Elektroprivrede HZHB zbog isteka razdoblja na koji su imenovani.