Prvu nagradu stručnog žirija osvojila je Ružica Zadrić iz Rame za izvedbu skladbe Pismo moja, nagrada publika pripala je Ines Badrov iz Livna za izvedbu skladbe Bože brani je od zla.

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, organizacijski odbor festivala, odlučio je da i ove godine finale bude organizirano tako da nam se svi finalisti, kroz prethodno snimljene materijale, predstave u programu Radio Žepča, i partnerskih radio postaja.

U finalnoj emisiji predstavilo nam se jedanaest natjecatelja iz Busovače, Prnjavora, Maglaja, Vareša, Banovića, Tešnja, Livna, Rame, Zavidovića, Novog Travnika i Žepča, a emisiju iz studija Radio Žepča izravno su prenosile i mnogobrojne partnerske radio postaje.

Prema zbroju ocjena stručnog žirija, prvo mjesto pripalo je natjecateljici Ružici Zadrić iz Rame s osvojenih 30 boda za izvođenje skladbe Pismo moja.

Druga nagrada odlazi u Tešanj natjecateljici Ajli Smailbegović za izvođenje skladbe Zorja, treća nagrada stručnog žirija putuje u Novi Travnik natjecateljici Julijani Maros koja nam se predstavila sa skladbom Ja sam za ples.

Pobjednica publike, koju je odredio zbroj telefonskog glasovanja je Ines Badrov iz Livna za izvedbu skladbe Bože brani je od zla.

zepce.live