Ove godine na malim Melodijama Mostara sudjelovat će i dvije predstavnice iz Rame. Male talentirane pjevačice Ružica Zadrić i Katarina Zadro koje su i do sad na različitim dječijim festivalima sudjelovale i osvajale nagrade. Za ovu prigodu pripremile su svoje autorske pjesme. 

Ružica Zadrić predstaviti će se s pjesmom „Mama“ tekst za ovu pjesmu napisala je njena mama Lidija Zadrić, uglazbio David Glibo, a aranžman napravio Josip Vukoja. Poslušajte:
 

Druga djevojčica je Katarina Zadro. Ona će izvesti pjesmu „Balerina“. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Igor Raguž. Poslušajte:
 

Male melodije će se održati u Mostaru 4. svibnja 2019. godine od 18:00h. Navijamo za naše predstavnice!

Ružica je 6. razred a Katarina 7. razred. Idu u glazbenu školu i aktivne su članice zbora Djeca Rame.

Na Jubilarnim 25. Melodijama Mostara i ove godine nastupit će i etno skupina „Čuvarice“. Ovaj put s pjesmom „Lipa kao vila“.

Tekst za ovu pjesmu napisao je Žarko Madžar, glazbu David Glibo, a aranžman Josip Vukoja. Naše Čuvarice na ovom festivalu su već dvije godine za redom osvojile nagrade: kao najbolje debitantice, drugo mjesto stručnog ocijenjivačkog žirija za pjesmu „Sazrilo je grožđe“ i zlatnu plaketu za Pjesmu „Divojka“.  I našim Čuvaricama želimo puno uspjeha.

Za pjesmu „Lipa kao vila“ Čuvarice snimaju i spot. Ubrzo će premjera. Čuvarice možete pogledati 3. travnja 2019. od 21:00 na NašojTV i HRT5.